. . doar eu si gandurile mele , aici :)

Am un ﯧer !

Wednesday, March 16, 2011

Sean Bean, Radha Mitchell si Deborah Kara Unger – confirmati in “Silent Hill: Revelation 3D”

Deborah Kara UngerPe data de 15.03.2011, producatorii Samuel Hadida si Don Carmody de la compania de productie Davis Films au anuntat in cadrul unui comunicat de presa ca englezul Sean Bean (”Black Death”, “Far North”), australianca Radha Mitchell (”Phone Booth”, “Surrogates”) si canadianca Deborah Kara Unger (”White Noise”, “Hurricane”) au fost cooptati in distributia sequel-ului “Silent Hill: Revelation 3D” al regizorului Michael J. Bassett (”Solomon Kane”, “Deathwatch”), ceea ce reprezinta o veste buna pentru fanii genului horror si mai cu seama pentru fanii filmului original “Silent Hill” din anul 2006, regizat de catre Christophe Gans.

In prima parte a francizei inspirate de un joc video, Sean Bean si Radha Mitchell au interpretat rolurile sotilor Christopher si Rose Da Silva, care adopta o fetita despre care eroina Dahlia Gillespie (portretizata de catre Deborah Kara Unger) pretinde ca ar fi o reincarnare a fiicei ei decedate, insa deocamdata nu se cunosc detalii referitoare la importanta rolurilor lor in economia actiunii sequel-ului “Silent Hill: Revelation 3D” si nici daca vor avea doar aparitii cameo sau vor fi prezenti numai prin intermediul unor flashback-uri.

La o saptamana dupa ce a dat startul filmarilor la acest horror in Toronto, regizorul si scenaristul Michael J. Bassett a declarat ca sequel-ul “Silent Hill: Revelation 3D” nu ar fi fost la fel fara cativa dintre actorii de baza care au jucat in filmul original si a adaugat ca revenirea in distributie a lui Sean, Radha si Deborah ii va incanta pe fanii francizei si ii va complimenta pe nou-venitii Adelaide Clemens (”X-Men Origins: Wolverine”, “Mad Max: Fury Road”) si Kit Harington (”Game of Thrones”), in vreme ce operatorul de imagine Maxime Alexandre a oferit cateva amanunte legate de tehnica de filmare: “Folosind cea mai avansata tehnologie disponibila pe piata, in special camerele mai mici si mai flexibile 3D Red Epic, vom fi capabili sa transportam publicul in universul Silent Hill mai adanc decat au crezut vreodata cinefilii ca este posibil. Fanii devotati vor putea in sfarsit sa intre pe acest taram impreuna cu personajele Heather, Vincent, Harry si Rose si sa experimenteze teroarea psihologica si frica de necunoscut alaturi de ele”.

Subiectul proiectului “Silent Hill: Revelation 3D” o urmareste pe Heather Mason (Adelaide Clemens) si pe tatal acesteia fugind inca de fortele supranaturale pe care nu le inteleg in totalitate. In pragul implinirii varstei de 18 ani, Heather este torturata de niste cosmaruri cumplite si inspaimantata de disparitia tatalui ei, iar atunci cand descopera ca nu este cine credea ea ca este, tanara se lasa condusa de aceasta revelatie intr-o lume demonica ce ameninta sa o tina prizoniera in Silent Hill pentru eternitate.

Silent.Hill


mai multe detalii pe filme online gratis

No comments:

Post a Comment