. . doar eu si gandurile mele , aici :)

Am un ﯧer !

Thursday, March 17, 2011

Ryan Phillippe – tatal biologic al bebelusului actritei Alexis Knapp?

Ryan PhillippePotrivit Daily Mail, actorul nord-american Ryan Phillippe (36 ani) nu refuza ideea de a fi supus unui test de paternitate in cazul in care fosta lui iubita insarcinata Alexis Knapp (26 ani) va dori sa demonstreze faptul ca el este tatal bebelusului sau nenascut, asa cum li s-a confesat cu putin timp in urma prietenilor ei apropiati. Desi mai are doi copii rezultati din mariajul de 9 ani cu actrita Reese Witherspoon, Ava Elizabeth (11 ani) si Deacon Reese (7 ani), starul masculin din filmele “The I Inside”, “Franklyn” sau “Stop-Loss” este dispus sa faca un test ADN pentru a verifica daca bebelusul este intr-adevar al lui, iar, in cazul in care afirmatiile lui Alexis Knapp vor fi confirmate de proba de laborator, Ryan Phillippe este hotarat sa isi recunoasca copilul in mod oficial si sa isi asume toate responsabilitatile ce decurg din calitatea de tata biologic.

Invitat in seara de 14.03.2011 in emisiunea de televiziune Jimmy Kimmel Live, actualul partener de viata al Amandei Seyfried (25 ani) a evitat sa comenteze pe marginea acestui subiect si s-a limitat sa promoveze cel mai recent film in care a jucat alaturi de Matthew McConaughey si Marisa Tomei, drama “The Lincoln Lawyer” a regizorului Brad Furman, film care va fi lansat in salile de cinema de peste Ocean pe data de 18.03.2011.

De asemenea, Ryan Phillippe a vorbit cu entuziasm despre fiul si fiica lui, precizand ca Avei nu ii place deloc Justin Bieber si aratandu-i moderatorului o fotografie recenta cu Deacon, care este extrem de zburdalnic si neastamparat si din acest motiv a fost bolnav sau ranit in cea mai mare parte a inceputului de an 2011: “Copiii mei seamana in acest moment cu niste lamele de laborator ce colecteaza microbi si virusi. Abia a inceput anul si Deacon a avut un picior fracturat, un brat fracturat, un umar dislocat si o buza rupta. A suferit de o afectiune medicala dupa alta. Asa ca am adoptat un caine ca sa il inveselim”.

Ryan Phillippe, care a fost implicat intr-o relatie de 3 ani si jumatate cu australianca Abbie Cornish (28 ani), a trait o scurta idila cu Alexis Knapp spre sfarsitul anului 2010, iar acum actrita aspiranta este insarcinata cu primul copil si urmeaza sa nasca in luna iunie a acestui an.


mai multe detalii pe filme online gratis

No comments:

Post a Comment