. . doar eu si gandurile mele , aici :)

Am un ﯧer !

Thursday, March 17, 2011

Robert Downey Jr. este luat pe nepregatite in Sorocul, acum pe BLU-RAY si DVD!

duedate_sticker_bdrore.jpgCarismaticul actor Robert Downey Jr. si comediantul Zach Galifianakis fac un duo mai putin obisnuit in comedia de succes, Sorocul/Due Date, disponibila pe BLU-RAY si DVD incepand cu luna martie.

Regizata de Todd Phillips, care a continuat sa lucreze cu o parte din echipa care a luat parte la proiectul de succes The Hangover/Marea Mahmureala, filmul are toate atuurile pentru 95 de minute de exceptie. Iar daca de obicei, chimia dintre actori e cea care da nota de unitate a filmului, in acest caz anti-chimia dintre Robert Downey Jr. si Zach Galiafiankis e cea care mentine suspansul, tensiunea, dar si umorul pe toata durata peliculei.

Peter Highman (Robert Downey Jr.) si Ethan Tremblay (Zach Galifianakis) devin peste noapte si oarecum fortati de imprejurari cei mai buni prieteni. Dat afara din avionul care tocmai decola catre Los Angeles, unde sotia il astepta pe Peter sa asiste la nasterea primului lor copil, acesta trebuie sa gaseasca o solutie rapida pentru a ajunge cat de curand la destinatie. Insa, cum toate actele si banii i-au ramas in avion, ultima solutie a acestuia pare sa ramana noul sau prieten, Ethan, pe care nu il simpatizeaza prea mult. Cei doi vor porni intr-o calatorie lunga si nelipsita de unele dezastre sau intalniri nefaste, care vor distruge pana si ultima farama de rabdare a lui Peter. Dar pana la sfarsitul calatoriei distractia va fi asigurata.

Lansarea pe BLU-RAY si DVD a filmului Sorocul/Due Date vine si cu o serie de surprize pentru cumparatori. Toti cei care vor achizitiona pana pe 24 aprilie DVD-urile sau BLU-RAY-urile marcate cu un sticker special si se inscriu apoi, pe baza informatiilor solicitate pe site-ul www.provideo.ro/duedate, pot participa la tragerea la sorti. Cumpara acum si intra in cursa pentru unul dintre premiile puse in joc: 1 X Aparat de ras electric, 3 X Aparat de tuns parul, 5 X Truse de ingrijire oferite de Phillips.

Un produs marca Warner Home Video si distribuit de catre Pro Video, Sorocul/Due Date poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul http://www.provideo.ro/, in format DVD sau BLU-RAY, la un pret recomandat de 49.9 RON, respectiv de 99.9 RON.


View the original article here

No comments:

Post a Comment