. . doar eu si gandurile mele , aici :)

Am un ﯧer !

Sunday, March 20, 2011

Partea intunecata a sexualitatii zodiilor

24.04.10
20:57 Berbec

Se spune despre acest semn ca este foarte direct si ca...merge drept la tinta. Barbatilor din aceasta zodie nu le plac lucrurile foarte savante in dormitor si nu au nevoie de foarte multa variatie.

Cu toate astea, Berbecilor le plac foarte mult partidele spontane de sex si, cu toate ca nu sunt fanii amorului in aer liber, ii excita sentimentul de pericol pe care il simt atunci cand exista pericolul de a fi vazuti sau surprinsi de altcineva in timp ce fac sex.

Ce te-ar putea deranja? Berbecii sunt incantati de putina violenta in pat si astrologii pun acest lucru pe seama lui Marte! S-ar putea sa nu fie vorba chiar de accese de sadism si mai mult de o penetrare putin mai brusca si deci mai dureroasa pentru femeie sau doar te-ar putea musca mai tare decat ti-ar placea sau te-ar putea trage de par.

Berbecii pot trece imediat de la o stare de furie –mai ales in mijlocul certurilor- la una de excitare si acesta s-ar putea dovedi cel mai bun mijloc de dezamorsare a conflictelor cu el: spune-i, in mijlocul discutiei, cat de excitata esti si vei vedea ca va lasa totul balta si se va lasa purtat de pasiune.

Acesti barbati raspund cel mai bine atunci cand sunt stimulati fizic si nu sunt foarte incantati de jocurile de roluri sau de fanteziile elaborate. Ei au nevoie de actiune, nu de vorbe!

Libido-ul lor este la cote inalte, iar daca iti surade ideea unei partide de sex salbatice, pe alocuri agresiva si lipsita de subtilitati, atunci un Berbec este partenerul tau ideal!

Taur

Fara nicio indoiala, nativii din Taur sunt cei mai senzuali din intreg zodiacul, datorita faptului ca sunt guvernati de Venus. Apreciaza si cauta toate placerile vietii: le plac mancarurile excelente, bauturile fine si dupa-amiezele petrecute in pat, alaturi de fiinta iubita.

Toate acestea contribuie pentru a face din fiecare experienta amoroasa alaturi de un Taur una de exceptie. Acest semn prefera un preludiu indelungat, asezonat cu explorarea orala a intregului corp al iubitei. Daca vrei sa il surprinzi, foloseste mancarea in timpul preludiului!

Destul de indulgenti cu sine, in pat nu isi doresc decat ca partenera sa ocupe o pozitie cat mai activa (de preferinta deasupra). Nu intelegeti asta ca pe o invitatie la a-i domina, ci doar la a-i satisface!

Nu au gusturi foarte exotice in materie de sex si i-ai putea considera chiar conservatori, atat in privinta libido-ului, cat si a activitatii sexuale. Asta ar putea fi unul dintre lucrurile care te vor deranja cel mai mult.

Tot din pricina lui Venus ai putea observa la partenerul tau din Taur o anumita aplecare catre egoism. Pentru ca toate sa se petreaca si pe placul tau in dormitor, ar trebui ca tu sa iti exprimi foarte clar dorintele, pentru ca ei sa nu se concentreze doar asupra propriilor placeri.

O partida de dragoste alaturi de un nativ al acestei zodii s-ar putea dovedi o adevarata placere pentru toate simturile, pentru ca acestia isi vor face un adevarat tel din a te face sa te simti extraordinar!

Gemeni

Acest semn de aer este renumit pentru faptul ca nu pot suferi nimic care sa semene a rutina in dormitor. Le place varietatea si isi doresc –chiar daca nu pun intotdeauna in aplicare- sa se bucure de toate placerile pe care le ofera sexul. Ei sunt genul de barbati care au incercat cel putin o data totul!

Ce te-ar putea deranja la dezinhibatul tau iubit? Acest semn isi doreste mai multe experiente amoroase si ai putea descoperi ca se descurca de minune in relatiile paralele, fara ca una dintre ele sa sufere, pentru ca au destula energie pentru a satisface doi parteneri in acelasi timp. Adevarul este ca Gemenii nu sunt posesivi deloc.

Tot in categoria minusurilor ar putea intra si faptul ca libido-ul este destul de variabil, acestia fiind mai degraba asemanatori artificiilor, facandu-i necontrolati si explozivi, dar si capabili de a se stinge rapid. Nu trebuie sa te ingrijorezi, pentru ca Gemenii tind sa se "reincarce" in scurt timp.

Senzuali si pasionali, in viata erotica a Gemenilor imaginatia joaca un rol important. Sunt extraordinar de buni in ce priveste flirtul prin telefon, sexul prin telefon sau internet, pentru ca multi dintre ei prefera situatiile in care nu exista contact fizic.

Cu toate acestea, adaptabilitatea si flexibilitatea acestor nativi sunt la cote maxime. N-ar trebui sa te mire daca descoperi ca toate jocurile si rolurile il excita pe partenerul tau din aceasta zodie, macar pentru cateva minute.

Daca iti doresti un barbat care sa iti starneasca imaginatia si apetitul pentru varietate, Geamanul e partenerul tau! Asta numai daca ii promiti ca nu il vei plictisi niciodata!

Rac

Racii sunt unul dintre semnele cardinale renumite pentru faptul ca tin deosebit de mult la familiile lor. Sexualitatea barbatilor din Rac este strans legata de emotiile acestora si le ia destul de mult pentru a prinde curaj si de a se deschide in fata ta, dar atunci iti vor dovedi ca pot si pasionali si aplecati catre lucruri mai lumesti.

Barbatii din aceasta zodie apreciaza –zodia Rac guverneaza zona pieptului- extrem de mult sanii partenerei lor si sunt atrasi si de forma posteriorului acesteia. Mai mult, acest semn este incantat de toate pozitiile "a posteriori", in care barbatul se pozitioneaza in spatele femeii si de sexul anal.

Acesti nativi sunt incantati de toate jocurile de dominare si, in timp ce femeile din zodia Rac isi doresc sa fie cele care domina, barbatii vor fi incantati sa fie cei dominati. Nu sunt genul care sa se lanseze in aventuri imbracati in piele sau latex, pentru ca prefera sa se joace cu tabu-urile si emotiile si nu cu durerea sau dominatia fizica.

Bonusul este faptul ca acest semn nu este deloc inclinat catre schimbul de parteneri sau catre infidelitati. Nici macar aventurile nu surad unui barbat din aceasta zodie (prea des).

Acest tip de barbat cauta relatii pline de semnificatie si, odata ce vei reusi sa ii castigi increderea, vei descoperi un barbat dornic sa iti implineasca dorintele.

Leu

Nativii din aceasta zodie sunt o specie rara, formata din numeroase contradictii: sunt sensibili dar extrem de teatrali, generosi si egocentrici in acelasi timp iar energia lor este una exploziva.

Nici atunci cand este vorba de viata sexuala Leii nu sunt altfel: au o energie sexuala puternica si indelungata, cauta dragostea sub forma adoratiei venita de la fiinta iubita si sunt de exceptie in pat!

Cu toate ca stilul lor de a face sex este destul de clasic, pentru ca si ei sunt destul de traditionalisti in adancul inimii, cu toate ca nu par, reusesc sa isi uimeasca partenerele.

Au o singura mare slabiciune: isi doresc sa fie vazuti si admirati si toate ipostazele sunt bune: fie ca se filmeaza in timp ce fac dragoste, fie ca se fotografiaza nud...toate aceste ipostaze ii excita.

S-ar putea ca unii Lei sa aiba o slabiciune pentru exhibitionism. In plus, toate jocurile de roluri le vor placea.

Te-ar putea deranja faptul ca au tendinta de a deveni predictibili, odata ce au inteles care sunt lucrurile care te excita!

Cum il poti schimba in avantajul tau? Orice critica sau remarca fatisa va avea de infruntat incapatanarea acestui nativ. Cel mai bine este sa ii atragi atentia asupra lucrurilor pe care le-ai dori subtil, pentru ca astfel vei obtine rezultate!

Afectiunea Leilor este una stabila si de lunga durata si, daca esti pregatita sa ii lasi sa fie actorii principali, vei avea partea de intreaga lor atentie in pat si in afara patului.

Fecioara

Cu toate ca s-ar putea sa nu iti dai seama la prima vedere, Fecioarele sunt un semn dual, la fel ca Gemenii si Pestii, doar ca ele se pricep foarte bine sa ascunda aceste lucruri, chiar si de catre propria lor persoana.

Pentru ca sunt un semn de Pamant, acestea nu se simt in largul lor in legatura cu acest aspect al personalitatii lor si incearca sa il reprime, de cele mai multe ori. Se spune ca de multe ori o persoana nascuta in aceasta zodie va incerca sa isi pastreze imaginea curata in timp ce o parte din el/ea isi va dori sa fie capabil de nebunii.

In primul si in primul rand, barbatul din aceasta zodie este capabil sa isi ingradeasca adevaratele sentimente si porniri, ajungand sa isi impuna lucruri care unui strain i-ar putea parea ciudate, de genul "...astazi e ziua fara sex pentru ca ieri a fost Joi", pentru ca doar in aceste conditii se va simti confortabil.

Asa ca viata ta sexuala cu un barbat din zodia Fecioarei va avea parte de extreme, astfel incat el s-ar putea supara ca ai deranjat ordinea in care isi tine tricourile si ai putea afla ca nu il deranjeaza "dezordinea" in timpul sexului. Sub imaginea lui de baiat bun -de cele mai multe ori nu e doar o imagine- s-ar putea ascunde un barbat care se excita la gandul unor lucuri extreme.

Atrasi de jocurile de dominatie, acesti nativi sunt incantati de perspectiva de a fi umiliti si, conform astrologilor, ar putea avea o tendinta catre a-si trai fanteziile impreuna cu prostituate.

Un lucru care te-ar putea ingrijora ar putea fi tendinta acestuia de a isi dori mai multe partenere si disponibilitatea sa de a face fata cu succes unor permanente relatii duble.

Nu trebuie insa sa te sperii si sa iti inchipui ca toti barbatii nascuti sub acest semn au aceste tendinte. Exista multi nativi ai acestei zodii care nu au aceste influente si care se dovedesc a nu fi nimic altceva decat amanti inflacarati.

Relatia cu un barbat din aceasta zodie se poate dovedi extrem de bogata in sentimente si emotii, fara a mai pune la socoteala devotamentul specific zodiei!

Balanta

Guvernata, la fel ca si Taurul, de catre Venus, diferenta dintre cele doua semne sta in felul in care fiecare dintre ele abordeaza dragostea: in timp ce prozaicul Taur isi canalizeaza dorintele catre dragostea fizica, Balanta este aeriana si prefera sa isi formeze dorinta intai in minte.

S-ar putea spune ca idealurile estetice joaca la ei un rol extrem de important.

Pot fi amanti foarte darnici si receptivi, atat timp cat tu indeplinesti criteriile necesare pentru a le indeplini idealurile estetice. Le place sa creada ca stiu sa daruiasca la fel de bine cum stiu sa primeasca atentie in pat, asa ca nu vei avea alaturi un partener egoist. In plus, sunt extrem de dornici sa placa!

Balantele fac parte dintre zodiile care apreciaza foarte mult voyeurismul, asa ca fa-ti o rezerva de filme porno sau propune-i iubitului tau sa faceti dragoste in fata unei oglinzi!

In schimb, Balantele nu sunt atrase delkoc de lucrurile care pot provoca durere, asa ca nu ar trebui sa te astepti ca el sa fie incantat sa fie pleznit cu un bici. Mai mult de a se lasa legat si de a te admira in latex negru -doar daca iti sta foarte bine- nu va merge!

S-ar putea sa nu iti placa faptul ca barbatii din aceasta zodie -ca si femeile- au tendinta de a fi destul de superficiali si schimbatori si te-ai putea confrunta cu asta in cazul in care isi va schimba perceptia despre tine si nu vei mai corespunde idealului sau.

E posibil ca iubitul tau in Balanta sa te tina mereu ocupata, pentru ca sunt greu de multumit, dar vei castiga un iubit preocupat de tine si de placerea ta. E foarte creativ si se va dovedi nu numai un amant bun, ci si un partener in care te poti increde.

Scorpion

Majoritatea femeilor si cea mai mare parte a astrologilor sunt de acord (fie ca au avut sau nu de-a face cu acest semn zodiacal): Scorpionii reprezinta cel mai sexual semn. Extrem de carismatici, ar trebui sa crezi faptul ca acest semn este foarte preocupat de sexualitate.

Sexualitatea lor contine, in cele mai multe cazuri, elemente destul de putin acceptate: sunt incantati de jocurile de dominare, adoptand cu succes rolurile de dominator. Acest semn isi va folosi intuitia cu care este inzestrat pentru a descoperi toate punctele erogene ale partenerului. Sexul anal este una dintre placerile mari ale acestor nativi.

Cu certitudine ca nu toti barbatii din aceasta zodie viseaza sa te vada legata si cu un calus in gura, dar fiecare dintre ei s-ar putea dovedi, la un moment dat, mai intens decat ti-ar placea.

Daca Scorpionul tau nu va incerca sa te domine in dormitor atunci va incerca sa o faca in afara sa, folosindu-se de gelozie si posesivitate. Vestea buna este ca majoritatea acestor barbati invata cat este de important sa isi domine aceste impulsuri pentru a-si pastra relatia de cuplu!

Vei descoperi, traind alaturi de un nativ al acestei zodii, ca, la un anumit nivel, partenerul tau va face tot posibilul ca tu sa ii apartii trup si suflet si, in cazul in care esti dispusa sa faci unele compromisuri, vei avea parte atat de emotii intense, cat si de un partener care iti va aduce la lumina si iti va indeplini cele mai ascunse dorinte!

Sagetator

Sexualitatea acestui semn este foarte pronuntata si tine foarte mult de impulsivitate. Sagetatorilor le place sa cucereasca si isi fac un tel din a reusi acest lucru!

Aceasta zodie reuseste sa separe emotiile de sex si sunt capabili de aventuri de o noapte fara a simti pe urma regrete. Aceasta zodie isi iubeste foarte mult libertatea si independenta si considera ca si sexualitatea sa ar trebui sa urmeze aceleasi principii.

Se spune despre Sagetatori ca sunt genul de persoane dispusi sa incerce orice macar o data si, cu toate acestea, sunt persoane dispuse sa isi sacrifice libertatea de a avea aventuri sexuale pentru a-si pastra relatia de cuplu. Asta nu inseamna ca isi vor inabusi complet puseele de infidelitate, ci doar ca le vor ascunde cu mai multa grija.

Are tendinta de a explora fiecare fetis si fiecare practica sexuala de care, insa, se va plictisi rapid si la care va renunta fara sa se uite in urma.

Daca te-ai indragostit de un Sagetator trebuie sa stii ca ai un partener aventuros, care isi va dori la un moment dat sa se aseze la casa lui si sa lase aventurile -chiar si cele sexuale- in trecut. Cu toate acestea, oricat de mult te-ar iubi, nu va putea tolera foarte multe restrictii.

Iar daca crezi ca vei reusi sa il imblanzesti si esti dispusa sa ii lasi cat mai mult libertate, vei avea langa tine un om afectuos, energic si jucaus.

Capricorn

Acest semn este recunoscut pentru ambitia de care da dovada. Iar cand la ambitie se adauga si autoritatea naturala cu care este inzestrat, combinatia este una extrem de speciala!

Cu toate ca poate parea ciudat, persoanelor autoritare -cum sunt majoritatea Capricornilor- le-ar putea placea sa se lase dominati de catre parteneri in pat. Dar exista si Capricorni care isi doresc sa domine in dormitor, cu toate ca acest rol este rezervat, de cele mai multe ori, nativelor din aceasta zodie.

Barbatii din aceasta zodie nu sunt foarte deschisi in a experimenta in pat si asta ti-ar putea parea iritant la inceput, pentru ca imaginatia nu este punctul lor forte, cat mai degraba rezistenta in dormitor.

Un singur lucru le lipseste acestor nativi in pat: spontaneitatea! Si, cu toate ca au tendinta de a privi orgasmele ca pe un scop in sine, acestia se pot dovedi iubiti rabdatori si sensibili daca ii poti face sa renunte la ideea ca sexul are un singur scop si acela este orgasmul.

Daca ti-ai dorit dintotdeauna un barbat lipsit de complicatii, Capricornul nu e barbatul pe care-l visezi! Dar daca iti doresti stabilitatea pe care acestia ti-o pot oferi, atunci bucurati-va unul de celalalt!

Varsator

Renumiti pentru excentricitatile lor, pentru carisma si pentru faptul ca sunt genul de iubiti dispusi la orice, Varsatorii sunt renumiti si pentru detasarea lor, detasare care ii poate lasa uimit pe partenerii acestora. Aceasta detasare ar putea fi explicata prin faptul ca acestia sunt motivati de mental si nu de sentimente sau sexualitate si de aceea pot parea uneori mai reci.

Viata amoroasa a unui nativ al acestei zodii este, in cele mai bune cazuri, haotica. Preferintele lor sexuale sunt, in cele mai bune cazuri, unele din cele mai neobisnuite din tot zodiacul. Ii vei intalni pe acesti nativi in relatii deschise, in relatii la distanta, in relatii in care ambii parteneri sau numai unul dintre ei este casatorit sau in relatii din care sexul lipseste. Ceea ce restul lumii considera normal nu se aplica si acestor nativi.

Fara sa aiba un libido exagerat Varsatorii se pot lauda cu un libido puternic si sanatos. Dar ce te faci daca ai probleme in dormitor cu un nativ al acestei zodii? In primul si in primul rand il poti ajuta si iti poti ajuta relatia de cuplu doar daca veti discuta deschis despre aceste lucruri: fiecare discutie pe care o vei avea cu partenerul tau va va ajuta sa deveniti mai apropiati!

Daca poti accepta usoara detasare caracterstica acestui semn, ideile traznite si incapatanarea specifica, nu te vei plictisi nici macar o clipa alaturi de un Varsator! In plus, acestia cauta in primul rand un partener alaturi de care sa isi impartaseasca ideile, un partener la fel de special ca si ei!

Pesti

Cei influentati de acest semn mutabil pot juca, in timpul activitatii lor amoroase, toate rolurile posibile: pot fi partenerul dominat sau cel dominant, pot fi o parte dintr-un cuplu conventional sau pot lua parte la o partida de sex in trei sau la o orgie.

Pesti se simt impliniti pe plan sexual atunci cand reusesc sa le faca placere partenerilor lor. Talentul lor de a descoperi intai si apoi de a se mula pe dorintele celui pe care il iubesc in acel moment este atat de mare incat pot face treceri bruste de la un comportament la altul, fara a resimti acest lucru ca pe o povara. Intuitia lor extrem de buna ii face amanti deosebiti!

Au un libido schimbator si sunt incantati de partidele lungi de preludiu sau de jocurile sexuale amuzante si apreciaza si momentele in care placerea se amesteca cu durerea.

Unele femei ar putea gasi acest obicei al Pestilor de a fi mereu altii un lucru foarte obositor, in timp ce altora le-ar putea parea incantatoare! Asa ca nu trebuie decat sa te gandesti la o fantezie si iubitul tau Peste o va pune in practica!

Sursa: feminis.ro


de artbijoux | Astrologie | 0 comentarii |


View the original article here

No comments:

Post a Comment