. . doar eu si gandurile mele , aici :)

Am un ﯧer !

Wednesday, March 23, 2011

James Gandolfini va lua masa cu inamicul

james gandolfiniJames Gandolfini se intoarce pe un teritoriu familiar, dupa ce a fost distribuit in rolul unui barbat din New Jersey, intr-o noua productie HBO intitulata “Eating With the Enemy”.

Conform Deadline, starul serialului “The Sopranos” va fi protagonistul in aceasta adaptare a cartii cu acelasi nume, bazata pe evenimente reale si scrisa de Robert Egan si Kurt Pitzer.

Gandolfini va intra in pielea lui Eagan, proprietarul unui restaurant care a devenit prieten cu membrii consulatului Nord-Korean la jumatatea anilor ‘90 si, dupa ce a vizitat tara lor de patru ori, a devenit un om cheie in discutii despre arme nucleare.

Iata si sinopsisul cartii, asa cum este prezentat pe site-ul Amazon:

In Pyongyang in 1994, Robert Egan a fost injectat cu “serul adevarului” de agentii nord-koreeni, care incercau sa afle adevarata lui identitate. Ce cauta in cea mai izolata natie din lume, in timp ce guvernul american se preocupa de drepturile omului si urmarirea armelor nucleare periculoase? De ce s-a imprietenit cu unul dintre cei mai importanti reprezentanti koreeni ai Natiunilor Unite? Ce urmarea? Eating with the Enemy este o poveste despre proprietarul nelinistit al unui restaurant din New Jersey, care timp de 13 ani s-a implicat in luptele diplomatice dintre SUA si Koreea de Nord.


mai multe detalii pe filme online gratis

No comments:

Post a Comment