. . doar eu si gandurile mele , aici :)

Am un ﯧer !

Thursday, March 17, 2011

Impresioneaz-o pe Coana Mare si Hollywood Multiplex te premiaza

afis_campanie_coana_mare.jpgEsti un talent, dar nimeni nu a observat inca? Ai chemare artistica? Ai urmat sau nu o scoala de arte? 
Nu conteaza studiile sau experienta, conteaza doar ce poti demonstra.
Intra, intre 4 martie si 4 aprilie, pe http://www.hmultiplex.ro/concurs/bigmomma si descrie-ti talentul. Hollywood Multiplex il va lua in considerare. Daca esti la fel de talentat ca si Turner si mai ales daca reusesti s-o uimesti pe Coana Mare, Hollywood Multiplex te premiaza cu o consola Nintendo Wii Sports Resort & Wii Motion Plus oferite de JocShop.
In regia lui John Whitesell si avându-i in distributie pe: Martin Lawrence, Brandon Jackson, Jessica Lucas si Ana Ortiz, cea de-a treia parte a comediei Coana Mare - Asa tata, asa fiu / Big Mommas - Like Father Like Son il readuce pe marile ecrane pe bine-cunoscutul agent FBI, Malcolm Turner, care obisnuieste sa se deghizeze intr-o femeie corpolenta si simpatica pentru a-si solutiona cazurile si a invinge vigilenta infractorilor. Numai ca, de aceasta data, Malcom este insotit de fiul sau vitreg, Trent. Tot deghizat si pus pe sotii.
Hai la Coana Mare si arata-ti talentul! Vezi filmul si apoi vedem noi de tine.

Mai multe detalii, pe http://www.hmultiplex.ro/concurs/bigmomma.


View the original article here

No comments:

Post a Comment