. . doar eu si gandurile mele , aici :)

Am un ﯧer !

Thursday, March 17, 2011

Expoziţie şi Q&A „Bună! Ce faci?”, la Cinema Studio

Buna Ce faci_posterSurprizele echipei filmului „Buna! Ce faci?” continua sâmbata, 19 martie, cu o expozitie de fotografie si o întâlnire cu publicul, la Cinema Studio din Capitala. Spectatorii pot trage cu ochiul în culisele comediei romantice, cu ajutorul fotografiilor realizate în timpul filmarilor si expuse pe holurile cinematografului.

La finalul proiectiei, care va începe la 19.30, cei curiosi sa afle cum s-a nascut „Buna! Ce faci?”, care au fost cele mai interesante sau amuzante întâmplari de pe platourile de filmare si cum si-au construit actorii rolurile le pot pune întrebari chiar protagonistilor: regizorul Alexandru Maftei, actorii Dana Voicu, Ionel Mihailescu, Paul Diaconescu, Ana Popescu si producatorul Tudor Reu.

În cele doua weekend-uri la cinema, „Buna! Ce faci?” si-a câstigat deja fani: comedia romantica a avut peste 4000 de spectatori. Pelicula a avut premiera pe 4 martie si ruleaza în cinematografe din Bucuresti, Cluj, Brasov, Craiova si Bacau.

De vineri, 18 martie, puteti vedea „Buna! Ce faci?” la Bucuresti (Cinema Studio, Cityplex, Cinema City AFI Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Glendale Studio), Cluj (Cinema „Florin Piersic” , Cinema City Iulius Mall), Timisoara (Cinema Timis), Oradea (Hollywood Multiplex) si Piatra-Neamt (Dacia).

Între 25 si 31 martie, filmul va rula în Bucuresti (Cityplex, Cinema City AFI Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Noul Cinematograf al Regizorului Român),Vaslui (EuroCinema Silver Mall), Botosani (Unirea), Târgu-Mures (Arta). Dupa 1 aprilie, va ajunge si la Constanta, Alba Iulia, Deva, Arad, Baia Mare.

Amuzanta si plina de tandrete, comedia romantica are ca protagonisti doi so?i – el pianist, ea patroana a unei curatatorii de lux – care, dupa 20 de ani de casnicie, nu mai simt nici o atractie unul fata de celalalt. Fiecare îsi cauta iubirea în alta parte si, dupa câteva nopti de chat, amândoi sunt convinsi ca si-au gasit perechea. Nici unul nu banuieste însa ca partenerul de care s-a îndragostit pe Internet nu e deloc un necunoscut.

Martor la schimbarile din viata celor doi este fiul lor, Vladimir, un adolescent deosebit de libertin în propriile relatii sexuale, dar mai mult decât intrigat sa descopere ca si parintii lui au dorinte.

Povestea celor doi soti care s-au gasit tot unul pe celalalt pe Internet s-a întâmplat în realitate, acum câtiva ani. Stirea a fost inclusa de cotidianul italian „Corriere della Sera” printre „cele mai nastrusnice din 2005” si a fost preluata de „Dilema Veche” la începutul lui 2006, unde regizorul Alexandru Maftei a si citit-o. Scenariul este semnat de Lia Bugnar, iar muzica originala este compusa de Dragos Alexandru.

Rolurile celor doi soti sunt interpretate de Ionel Mihailescu si Dana Voicu, iar cel al fiului intrigat de secretele parintilor lui – de Paul Diaconescu, student la actorie. În roluri secundare apar Ana Popescu, Adrian Paduraru, Antoaneta Cojocaru, Ioan Andrei Ionescu, Ioana Abur, Adriana Trandafir sau Sabrina Iaschevici.


mai multe detalii pe filme online gratis

No comments:

Post a Comment