. . doar eu si gandurile mele , aici :)

Am un ﯧer !

Tuesday, March 22, 2011

Ewan McGregor va renunţa la rolurile care implică nuditate

Actorul Ewan McGregor a anuntat ca nu se va mai dezbraca în filme / Foto: .orlandosentinel.com Actorul Ewan McGregor a anuntat ca nu se va mai dezbraca în filme / Foto: .orlandosentinel.com

Actorul scotian, care va împlini vârsta de 40 de ani pe 31 martie, considera ca la Hollywood exista foarte multe actrite mult mai tinere în comparatie cu el, iar el doreste sa evite experientele stânjenitoare, potrivit mediafax.ro.

"Îmbatrânesc, iar actritele ramân la fel de tinere. Nu vreau sa devin un fel de Clint Eastwood, ale carui partenere de film pareau cu 50 de ani mai tinere decât el. Nu vrei ca partenera ta din film sa ajunga sa creada ca vrei sa profiti de situatie", a declarat Ewan McGregor.

"Oricum , scenele de sex te expun teribil de mult si rareori îl ajuta pe spectator sa afle mai multe despre acel personaj", a adaugat actorul scotian.

Cu toate acestea, Ewan MgGregor a declarat ca nu regreta deloc faptul ca s-a dezbracat în câteva dintre filmele sale din trecut. "Asa e viata. Suntem cu totii goi la sfârsitul zilei si suntem, uneori, goi chiar în mijlocul zilei - daca avem noroc", a glumit actorul.

"Ar putea parea ca sunt obsedat de sex, dar în realitate sunt contrariul acestui lucru", a adaugat McGregor.

Ewan McGregor, care a devenit celebru cu roluri precum cel din "Trainspotting - Din viata scapa cine poate", a mai jucat în thrillerul erotic "Deception", dar si în "Omul care se holba la capre", alaturi de George Clooney. A fost nominalizat la premiile Globul de Aur pentru rolul din "Moulin Rouge", pentru care a primit un premiu al Academiei de film europene (EFA). Un alt premiu EFA i-a fost acordat pentru rolul din filmul "Marioneta/ Ghost Writer", de Roma Polanski.


View the original article here

No comments:

Post a Comment