. . doar eu si gandurile mele , aici :)

Am un ﯧer !

Friday, March 25, 2011

Capat de drum pentru cuplul Renee Zellweger – Bradley Cooper

La numai patru zile dupa ce Bradley Cooper (36 ani) a fost invitat in emisiunea prezentatorului Howard Stern de la postul de radio Sirius XM pentru a promova thriller-ul “Limitless” si a discutat deschis despre relatia amoroasa cu Renee Zellweger (41 ani), marturisind ca nu si-a cerut inca iubita in casatorie, desi formeaza un cuplu din luna iulie a anului 2009 si precizand ca verigheta pe care o poarta pe degetul inelar de la mana dreapta i-a apartinut tatalui sau decedat recent, editorii de la US Magazine si People.com pretind ca cei doi actori s-au despartit, chiar daca purtatorii lor de cuvant nu au confirmat in mod oficial informatia.

Renee Zellweger si Bradley Cooper nu au recunoscut niciodata ca sunt implicati intr-o poveste de dragoste, cu toate ca in toamna anului 2010 s-au mutat sub acelasi acoperis, fiind foarte rar surprinsi de catre paparazzi in ipostaze tandre si reusind sa isi invaluie idila intr-o discretie totala, desi in august 2009 au fost fotografiati sarutandu-se in timpul unei vacante petrecute in Spania. In ianuarie 2011, laureata statuetei Oscar a lipsit de la festivitatea de decernare a premiilor Golden Globe pentru a-si sustine moral partenerul de viata care tocmai isi ingropa tatal in Philadelphia, scapand cu bine dintr-un incendiu care a cuprins casa familiei Cooper din Pennsylvania, insa in februarie 2011 Renee si Bradley au alimentat zvonurile potrivit carora s-ar confrunta cu probleme relationale luand parte la o petrecere organizata inainte de gala de decernare a premiilor Oscar si petrecand destul de putin timp unul in compania celuilalt.

Pe data de 26.02.2011, la cocktail-ul gazduit de catre Harvey si Bob Weinstein, Renee Zellweger si Bradley Cooper au parut mai indragostiti decat oricand, un martor ocular declarand pentru editorii de la US Magazine: “Atunci cand s-au aflat in sectiunea rezervata VIP-urilor, au fost draguti unul cu altul. Bradley parea foarte atent cu Renee. Insotita de Gloria, mama lui Bradley Cooper, Renee Zellweger a stat confortabil la o masa si a baut ceai verde, in vreme ce iubitul ei a conversat cu alti musafiri”.

Un prieten din anturajul actritei a marturisit ca Renee a incercat sa faca relatia sa functioneze, insa in cele din urma a devenit prea dificil, adaugand ca amicilor le pare rau ca idila s-a incheiat, dar se bucura ca Renee este in regula.


mai multe detalii pe filme online gratis

No comments:

Post a Comment