. . doar eu si gandurile mele , aici :)

Am un ﯧer !

Thursday, March 17, 2011

Bradley Cooper vorbeste despre relatiile cu Jennifer Esposito si Renee Zellweger

cooper_zellwegerPotrivit US Weekly, desi majoritatea fanilor stiu ca actorul Bradley Cooper (36 ani) este implicat intr-o relatie stabila cu laureata premiului Oscar Renee Zellweger (41 ani) din toamna anului 2009 si asteapta ca cei doi sa paseasca spre altar in viitorul apropiat, putini sunt cei care isi amintesc ca starul din filmele “Limitless”, “The A-Team” sau “The Hangover” a fost casatorit pentru o scurta perioada de timp cu actrita new yorkeza Jennifer Esposito (37 ani), cu care si-a unit destinul pe data de 21.12.2006 si de care a divortat oficial pe data de 10.11.2007, dupa ce actiunea de divort a fost introdusa in luna mai a anului 2007.

Fiind invitat luni, 14.03.2011, in emisiunea radiofonica “Sirius XM” a moderatorului Howard Stern, Bradley Cooper a vorbit pentru prima data deschis despre esecul mariajului sau cu Jennifer Esposito, fara sa ofere insa detalii cu privire la motivul real al separarii: “A fost ceva care s-a intamplat pur si simplu. Partea buna este ca amandoi ne-am dat seama ca mariajul nu functioneaza. Cateodata chiar esti constient ca nu merge bine. Nu a fost o relatie potrivita. Este interesant … astfel de lucruri se petrec tot timpul”. Intrebat daca aceasta experienta matrimoniala ratata l-a descurajat in asa de mare masura incat sa nu isi mai doreasca sa isi oficializeze vreo relatie amoroasa, actorul a negat cu vehementa si a specificat ca a face o astfel de declaratie sforaitoare ar fi o gluma.

Intrucat Howard Stern nu s-a putut abtine sa remarce o verigheta pe degetul inelar de la mana dreapta a actorului, Bradley Cooper s-a simtit dator sa clarifice situatia si sa explice ca este vorba despre o bijuterie care i-a apartinut tatalui sau, decedat in luna ianuarie a anului 2011. Discret atunci cand vine vorba despre viata lui privata, Cooper a recunoscut ca nu a cerut-o deocamdata in casatorie pe Renee Zellweger, a carei experienta matrimoniala este similara cu a lui in sensul ca vedeta din filmele “Cold Mountain”, “Chicago” sau “Bridget Jones’s Diary” s-a maritat cu cantaretul country Kenny Chesney pe data de 09.05.2005 si a solicitat anularea mariajului pe data de 20.12.2005.

Atragatorul Bradley Cooper, care are in prezent o armata de fane, s-a confesat ca nu avea succes la femei inainte de a deveni o celebritate in Cetatea Filmului si nu si-a pierdut virginitatea pana la varsta de 17 ani, adaugand ca nu a avut mai mult noroc nici in cariera atunci cand a venit pentru prima data la Hollywood si a obtinut un rol in serialul de televiziune “Alias“, difuzat pe canalul ABC si avand-o pe Jennifer Garner in rolul principal: “Nu puteam intra in SkyBar din interiorul hotelului Mondrian din Los Angeles atunci cand m-am mutat aici. Nimeni nu se uita la mine sau la prietena mea. Locuiam intr-o garsoniera inchiriata si ma simteam ingrozitor de deprimat. Sora mea a venit in vizita pentru o saptamana si ii venea sa se sinucida. Los Angeles-ul poate fi oribil”.


mai multe detalii pe filme online gratis

No comments:

Post a Comment