. . doar eu si gandurile mele , aici :)

Am un ﯧer !

Monday, March 21, 2011

Billy Bob Thornton – in negocieri pentru rolul unui Mos Craciun scandalos in sequel-ul “Bad Santa”

Jurnalistii de la Empire Online ne informeaza ca actorul nord-american Billy Bob Thornton (55 ani), care a castigat un premiu Oscar in anul 1997 pentru scenariul adaptat al dramei “Sling Blade“, este interesat sa reintre in pielea personajului alcoolic si hot pe nume Willie, care se imbraca in costum de Mos Craciun pentru a jefui mall-urile in preajma sarbatorilor de iarna, intr-un sequel al comediei politiste “Bad Santa” din anul 2003.

In luna decembrie a anului 2010, oficialii de la The Weinstein Company au semnat o intelegere cu reprezentantii companiei de productie Miramax (preluata de catre Disney) pentru a li se permite sa realizeze o serie de sequel-uri la filme de succes precum “Bridget Jones’s Diary”, “Copland”, “From Dusk till Dawn”, “Swingers”, “Clerks”, “Shall We Dance”, “The Amityville Horror”, “Rounders”, “Shakespeare in Love” si bineinteles “Bad Santa”, iar un purtator de cuvant al studiourilor le-a confirmat recent editorilor de la The Wrap ca se intentioneaza introducerea in faza de productie cat mai curand posibil a unui spin-off la “Bad Santa”: “Noi consideram ca este un film de Craciun peren, adresat publicului cu varsta de peste 17 ani. Toata lumea iubeste personajul si Billy Bob este incantat sa poarte tratative cu noi”.

Fostul sot al Angelinei Jolie a dezvaluit vineri, 18.03.2011, in cadrul unui interviu acordat in Austin – Texas cu prilejul conferintei South by Southwest, ca s-a asezat la masa negocierilor pentru a obtine din nou rolul principal in sequel-ul “Bad Santa 2?, dupa ce in noiembrie 2010 declarase ca isi doreste sa faca parte din distributie: “Bad Santa a devenit un film clasic de Craciun. It’s a Wonderful Life, Miracle on 34th Street si Bad Santa sunt in prezent un fel de compilatie”.

Deocamdata nu se stie daca Terry Zwigoff va reveni in scaunul de regizor si nici daca scenaristii Glenn Ficarra si John Requa isi vor reinnoi contractele pentru a elabora script-ul acestui sequel.


mai multe detalii pe filme online gratis

No comments:

Post a Comment