. . doar eu si gandurile mele , aici :)

Am un ﯧer !

Wednesday, March 16, 2011

Avancronica Ceva bun de la viaţă (2011)

Filmul "Ceva bun de la viata" spune povestea a doi tineri orfani, Mateo si Ginel, care au împlinit 18 ani si trebuie sa paraseasca orfelinatul unde au crescut.  Cei doi sunt frati de cruce de mici si, orice ar fi, nu vor sa se desparta, fiind fiecare singura familie a celuilalt. Mai întâi, Mateo si Ginel traiesc din vânzarea de fier vechi, dar apoi reusesc sa se angajeze la o mina din Valea Jiului.


Claudiu Ulici si Dragos Dumitru, actorii din "Ceva bun de la viata" sunt debutanti în lungmetraj. Dan Pita a dorit sa distribuie în acest film absolventi si actori care au jucat în teatru.


Desi nu e ceea ce îsi doresc, Mateo si Ginel accepta munca istovitoare de miner pâna gasesc alta cale de supravietuire. Cei doi sunt convinsi ca viata le rezerva si lor ceva bun si decid sa lupte pentru a trai mai frumos. De la preocupari marunte la afaceri riscante si de la mari idealuri la lectii dure de viata, cei doi tineri, care au trait rupti de lume, încep sa descopere oamenii, iubirea, viata.

Titlu: Ceva bun de la viata - Ceva bun de la viataProducator: MediaPro PicturesDistribuitor (Romania): MediaPro DistributionData lansare (Romania): 10 Iunie 2011
mai multe detalii pe filme online gratis

No comments:

Post a Comment