. . doar eu si gandurile mele , aici :)

Am un ﯧer !

Thursday, March 17, 2011

Anne Hathaway si alte celebritati ii cer lui Obama sa sustina casatoriile intre homosexuali

anne si ellenAnne Hathaway a semnat de curand o scrisoare deschisa adresata presedintelui american Barack Obama, in care ii cere sa isi schimbe pozitia fata de casatoriile intre persoane de acelasi sex.

Scrisoarea a fost trimisa in cursul zilei de luni si facea apel ca presedintele sa acorde mai mult sprijin acestei cauze. Printre vedetele care au mai semnat scrisoarea s-au numarat Martin Sheen, Ellen DeGenerers, sotia ei,Portia de Rossi si actrita de comedie Jane Lynch.

Obama a vorbit recent despre parerea lui legata de mariajul intre homosexuali, iar celebritatile au notat ca reprezentantul SUA ar trebui sa isi manifeste mult mai puternic sprijinul, pentru a veni astfel in ajutor comunitatii gay.

Intitulata “I Do Mr. President”, scrisoarea face parte dintr-o campanie derulata de grupul “Freedom To Marry” si incepe in felul urmator: “In februarie, ati facut o declaratie puternica despre lege. Va cerem sa va completati calatoria si sa va alaturati noua si majoritatii americanilor, care sustin libertatea casatoriilor.”


mai multe detalii pe filme online gratis

No comments:

Post a Comment