. . doar eu si gandurile mele , aici :)

Am un ﯧer !

Wednesday, March 23, 2011

Alec Baldwin se intalneste cu o blonda care seamana cu Kim Basinger?

BaldwinPotrivit Daily Mail, actorul new yorkez Alec Baldwin (52 ani) a fost surprins de catre paparazzi pe data de 22.03.2011 in compania unei tinere si misteriose blonde, in timp ce se plimba impreuna cu aceasta prin Manhattan, dupa care cei doi au servit o gustare frugala si au vizionat o piesa de teatru.

Silueta zvelta, zambetul stralucitor si parul lung si blond al femeii a carei identitate nu este cunoscuta deocamdata i-au determinat pe jurnalisti sa remarce o oarecare asemanare fizica cu actrita laureata a premiului Oscar Kim Basinger (57 ani), fosta sotie a lui Alec Baldwin, de care acesta a divortat pe data de 03.09.2002, dupa 9 ani de mariaj din care a rezultat o fiica pe nume Ireland Eliesse (15 ani).

Relaxati si surazatori, imbracati elegant asa cum este normal sa intri in foaierul unui teatru, Alec Baldwin si partenera lui au parut sa se simta excelent unul in compania celuilalt, cu atat mai mult cu cat cei doi s-au imbratisat calduros la despartire, inainte ca taxiul de culoare galbena in care a urcat femeia sa demareze in viteza.

Dupa scandalul interminabil ce a inconjurat divortul de Kim Basinger, urmat de o lupta acerba pentru custodia singurului lor copil care nu s-a incheiat nici pana in prezent, starul din serialul de televiziune “30 Rock” a fost extrem de discret atunci cand a venit vorba despre viata sa privata, desi ziaristii stiau ca este implicat de 7 ani intr-o relatie serioasa cu avocata Nicole Seidel, de care s-a despartit in anul 2009.

Actorul din peliculele “It’s Complicated“, “Lymelife” sau “My Sister’s Keeper” a trait povesti de dragoste in trecut cu Michelle Pfeiffer, Janine Turner si Ally Sheedy, iar in anul 2010 le-a marturisit editorilor revistei Playboy ca s-a gandit sa se sinucida dupa ce, in aprilie 2007, un mesaj de amenintare lasat de el pe telefonul fiicei sale Ireland Eliesse a fost publicat in presa scrisa si pe internet: “Am discutat cu o multime de psihologi care m-au ajutat. Daca m-as fi sinucis, Kim Basinger si avocatii ei ar fi considerat acest lucru o victorie. Distrugerea mea a fost scopul lor declarat”.

Numindu-si fosta nevasta “o egoista” si “un ghimpe in coaste”, Alec Baldwin a starnit controverse prin acel mesaj telefonic in care ii spunea fetitei sale ca este “o purcelusa nepoliticoasa si fara minte” si in care o avertiza pe Ireland ca l-a umilit pentru ultima data si ii va da o lectie sa o tina minte.


mai multe detalii pe filme online gratis

No comments:

Post a Comment